Közösség | Ubuntu Magyarország

Hiszünk abban, hogy mindenkinek van valami hozzáadni valója az Ubuntu közösségéhez. Legyen az lelkes felhasználó, fejlesztő vagy fordító, örömmel várjuk részvételüket.

Amennyiben érdeklődést mutat az Ubuntu Magyarország Csapathoz való csatlakozás iránt, bátorítjuk, hogy lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen tárgyalunk arról, hogyan lehet aktív résztvevő.

Íme néhány mód, ahogyan hozzájárulhat az Ubuntu Magyarország Csapat tevékenységéhez:

Hibajelentés: Ha hibát talál az Ubuntuban, kérjük, jelentse nekünk. Nagyra értékeljük segítségét abban, hogy az Ubuntu operációs rendszer jobban működhessen.

Dokumentáció írása: Az Ubuntu dokumentációja elengedhetetlen ahhoz, hogy a felhasználók a legtöbbet hozhassák ki az operációs rendszerből. Ha folyékonyan beszél magyarul vagy angolul, ösztönözzük, hogy az Ubuntu számára dokumentációt készítsen.

Dokumentáció fordítása: Az Ubuntu dokumentációja elérhető sok nyelven, de továbbra is vannak nyelvek, amelyeken nem. Ha olyan nyelven beszél folyékonyan, amelyet az Ubuntu dokumentáció még nem támogat, ösztönözzük a dokumentáció fordítására.

Események szervezése: Az Ubuntu események remek lehetőséget nyújtanak más Ubuntu felhasználókkal való találkozásra és az operációs rendszerrel kapcsolatos tudás bővítésére. Ha érdeklődik egy Ubuntu esemény szervezése iránt Magyarországon, kérem, jelezze felénk.

Az Ubuntu népszerűsítése: Az Ubuntu egy kiváló operációs rendszer, és szeretnénk, ha még többen használnák. Ha érdeklődik az Ubuntu iránt és lelkes felhasználója is annak, ösztönözzük, hogy népszerűsítse barátai, családja és kollégái körében.
Hiszünk abban, hogy a közös munka által az Ubuntu operációs rendszer mindannyiunk számára könnyebben kezelhetővé és hatékonyabbá válhat.
További információkért kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a libera chaten az #ubuntu-hu csatornán, vagy kérjen támogatást az Ubuntu Magyarország weboldalon.

Üdvözöljük az Ubuntu Magyarország oldalán!

2 Likes