Hey, this is on Serbian, first one is Latin alphabet, second one is Cyrillic alphabet.
rs/Ovaj post je preveden na: Španski, Portugalski, Srpski(latinica), Српски(ћирилица) (skrolujte dole). Još prevodilaca je potrebno!
rs(latin)/
“Jačamo zahvaljujući raznolikosti i aktivno tražimo učešće onih koji je unpređuju”. To je deo našeg kodeksa ponašanja, to je ono sto pokreće Ubuntu, to je ono zbog čega sijamo. Ubuntu je neverovatan
skup korisnika i saradnika iz svakog dela sveta, gde svako od njih deli vreme i znanje, njihove ličnosti i ideje, njihov kontekst i istoriju, da bi zajedno gradili ovu zajednicu. Ja sam to što sam
zato što smo svi takvi kakvi smo.
Slavićemo ovu zajednicu 20. Novembra, našu raznolikost i našu posvećenost pravljenju najboljeg slobodnog softvera. Ideja je jednostavna koliko i snažna: kaži hvala. Pokaži svoju zahvalnost nekom u zajednici i
učini da ta osoba ima lepši dan. Ostavi komentar ovde (na bilo kom jeziku) imenujući nekog ko je imao pozitivan uticaj na tvoj život ili to uradi na Twitteru, Facebooku, elektronskom poštom, telefonom ili
na bilo koji drugi način koji ti odgovara.
Nastavimo da radimo zajedno da ovo mesto učinimo gostoljubljivijim. Učinimo da se svi osećaju bezbedno, poštovano i cenjeno. Ja sam veoma zahvalan što sam deo ove zajednice i hoću svima da stavim do znanja
da mogu da se uklope ovde, mi ćemo nastaviti da pomažemo jedni drugima da dostignemo taj cilj.
Do proslave ima još nedelju dana, ako imate neke ideje u vezi ovog događaja, molimo da ostavite komentar!
рс/Овај пост је преведен на: Шпански, Португалски, Српски(латиница), Српски(ћирилица) (скролујте доле). Још преводилаца је потребно!
рс(cyrillic)/
“Јачамо захваљујући разноликости и активно тражимо учешће оних који је унпређују”. То је део нашег кодекса понашања, то је оно што покреће Убунту, то је оно због чега сијамо. Убунту је невероватан
скуп корисника и сарадника из сваког дела света, где свако од њих дели време и знање, њихове личности и идеје, њихов контекст и историју, да би заједно градили ову заједницу. Ја сам то што сам
зато што смо сви такви какви смо.
Славићемо ову заједницу 20. Новембра, нашу разноликост и нашу посвећеност прављењу најбољег слободног софтвера. Идеја је једноставна колико и снажна: кажи хвала. Покажи своју захвалност неком у заједници и
учини да та особа има лепши дан. Остави коментар овде (на било ком језику) именујући неког ко је имао позитиван утицај на твој живот или то уради на Твитеру, Фејсбуку, електронском поштом, телефоном или
на било који други начин који ти одговара.
Наставимо да радимо заједно да ово место учинимо гостољубљивијим. Учинимо да се сви осећају безбедно, поштовано и цењено. Ја сам веома захвалан што сам део ове заједнице и хоћу свима да ставим до знања
да могу да се уклопе овде, ми ћемо наставити да помажемо једни другима да достигнемо тај циљ.
До прославе има још недељу дана, ако имате неке идеје у вези овог догађаја, молимо да оставите коментар!