Par Latvijas Ubuntu LoCo komandas "Discourse" forumu

Sveicināti visi!

Lai pievienotos Ubuntu Latvijas LoCo komandai Latviešu Latvian Ubuntu LoCo Team in Launchpad
Idejas Latvijas Ubuntu GNU/Linux Pasākumiem (Installfestiem, sadarbības projektiem) iesakām pievienot Ubuntu Local Communities | Ubuntu
Papildus info dublējas arī LatvianTeam - Ubuntu Wiki
Iesakām- pierakstieties emailu listei galvenajiem un lielajiem jaunumiem Ubuntu-lv Info Page
Vai sociālajos tīklos https://twitter.com/UbuntuLV
https://www.facebook.com/UbuntuLV
https://www.instagram.com/ubuntulv/
https://www.tiktok.com/@ubuntulv
https://youtube.com/@UbuntuLV
https://t.me/UbuntuLV
Visos tīklos sekojam produktīvi komunicējot FAQ - Ubuntu Community Hub

Laipni lūdzam Ubuntu Lokālās komandas (LoCo) kopienas diskursā, kurā visi līdzstrādnieki (brīvprātīgie un Canonical darbinieki) var koordinēt savu ieguldījumu Ubuntu un cieši saistītajos produktos. Mēs labprāt iepazīstinātu ar sevi!
Kam šis forums ir paredzēts? Tas ir paredzēts ikvienam, kas strādā ar jebkuru Ubuntu daļu (un dažos gadījumos veido lietas Ubuntu un Ubuntu). Tas ietver tādas lietas kā dokumentācija, kvalitātes nodrošināšana un tulkojumi. Tas ietver arī jaunu ieguldījumu veidu apspriešanu! Jūtieties brīvi runāt par pašu Ubuntu un citām cieši saistītām tēmām. Un mēs vienmēr priecājamies par jūsu vietnes atsauksmēm.

Tomēr šī vietne NAV paredzēta tehniskajam lietotāju atbalstam.
(Atbalsta jautājumiem izmantojiet IRC, Ubuntu forumus vai askubuntu.com.)

Kas ir Ubuntu LoCo komandas? Katrai valodai ir sava, kas lokalizē un kopā uzlabo to vai ziņo par kļūdām LoCoTeams - Ubuntu Wiki

Vēlos jūs silti aicināt pievienoties mūsu kopienai! Mēs esam grupa cilvēku, kuri ir vienoti mērķī – veicināt un atbalstīt Ubuntu izmantošanu Latvijā.

Ubuntu ir lieliska operētājsistēma, kas balstīta uz atvērtā pirmkoda filozofiju. Tā piedāvā daudz iespēju gan jaunajiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Mūsu LoCo komanda ir veltījusi sevi, lai dalītos zināšanās, palīdzētu risināt problēmas un radītu draudzīgu vidi, kurā jūs varat justies mājīgi un atbalstīti.

Ja jums ir risinājumi Ubuntu LoCo komandas mērķu sasniegšanai, vai arī jūs vēlaties dalīties savā pieredzē vai padalīties noderīgiem padomiem, šis forums ir perfekta vieta tam! Ir lieliska iespēja satikties ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem un veidot jaunas draudzības.

Tāpēc, lūdzu, pastāstiet mums par sevi, kāpēc izvēlējāties Ubuntu un kādas ir jūsu intereses. Mēs ar prieku nolasīsim katru ziņu un sniegsim atbildes uz jūsu jautājumiem.

Kopīgi darbojoties, mēs varam veidot stipru un aktīvu Ubuntu kopienas klātbūtni Latvijā. Nāciet pie mums, iedvesmojieties, dalieties ar savu entuziasmu un atbalstiet mūs šajā ceļā!

Ar labākajiem sveicieniem,
Jūsu Ubuntu LoCo Latvijas komanda

3 Likes